BLOG DE ACTIVITATS I ANIMALADES ESPORTIVES INEXTREMIS, TOTALMENT PIRATES, ANÀRQUIQUES(TRAIL,KAIYAC MONTANYA, ESCALADA,CA-CO,ANIMALADES I CERVESAS....) EN RESUM FOTEM LO QUE NOS SURT DELS CULLONS....

diumenge, 18 de juliol de 2010

La crónica sense embuts (peti qui peti)

Quina colla de sonats!!!!
Quan tothom torna de la muntanya, nosaltres decidim pujar. Tal i fot que des de la Selva veiessim les muntanyes amb uns núvols negres que feien tremolar.
Que diré de la boira !! Si no hi veus a 10 mts, no has estat mai en la zona, són passades les 7 del vespre, i ens hem deixat el mapa al cotxe, que recomana el seny? Doncs pujar amunt!!
Val a dir que l'itinerari ressegueix pràcticament fins als 2200 mts una pista pedregosa molt clara, i desprès un sender poc marcat però amb alguna que altra fita, que ens va portar fins a dalt del cim sense massa patiment 'mental'.
Solament vem tenir la companyia d'un ramat d'isards, i moltes vaques. Segurament els animals estàven desconcertats de veure'ns allà dalt.
Les sensacions: molt bones i molt diferents a qualssevol altre activitat. El ritme bastant fort, per als maltrets ossos d'aquest 'humilde speaker'.
Encara hi haurà gent que no es creurà haver vist llums amb aquelles condicions per allà dalt, i haver sentit salves en honor de la república.


En defensa d'aquesta colla de salvatges, entre els que m'incloc, vull dir que en tot moment vem aplicar seny davant de la situació. Portàvem gps i no ens vem arriscar mes enllà del que podíem assumir. Això sí, si algú ho vol probar, que prengui totes les precaucions que pugui.


Fins a la propera activitat 'paranormal'.


El sherpa