BLOG DE ACTIVITATS I ANIMALADES ESPORTIVES INEXTREMIS, TOTALMENT PIRATES, ANÀRQUIQUES(TRAIL,KAIYAC MONTANYA, ESCALADA,CA-CO,ANIMALADES I CERVESAS....) EN RESUM FOTEM LO QUE NOS SURT DELS CULLONS....

divendres, 18 de març del 2011

FONTS QUE TROBAREU A L'ULTRA DE LES 10 ERMITES



Punts d'aigua:

Font a Farners
Font del vidre, entre Argimon i St Pere Cercada
Font poc abans de St Pere Cercada.
Font Nandu, entre Vallors i Roques del Rei
Font, entre el parral del Subirà i el Subirà
Taberna del Subirá
Riera Sta Creu d'Horta, roure monumental

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!!!

Us heu deixat la font del Verinal tot just sortint del corriol de baixada de Sauleda i arribant a la pista de 3 camins direcció a Cladells. Queda a peu de pista a mà esquerra. A l'estiu no sol rejar. Diria que aquesta font és la que teniu marcada en el mapa.

També us heu deixat un altre punt molt important d'aigua potable a davant de St. Miquel de Cladells. Venint de Sauleda, es troba 5 metres passada l'ermita, a peu de pista a mà esquerra. Té una aixeta amb pulsador i l'aigua és de la cisterna de Cladells.

Pels que la fem amb bici, si es va amb Kamelback, es pot fer tot el primer tram amb 1 motxilla, omplenar aquí i acabar la resta de tram. Aquest punt és força a la meitat del recorregut.

També us heu deixat la font de Sta. Bàrbara. L'aigua no és potable, però per rentar la cara i glopejar una mica va de conya.

Ja passat Castanyet hi ha la font de ca l'Esparver, i arribant a Sta. Coloma, la font de Can Prat i la font del Roure (no potable).

I sinó... rierols i basses que amb aquestes pluges la muntanya plora per tot arreu.

Ens veiem a les Guilleries!!!

DGR

Unknown ha dit...

Hola,
Voldria saber on s´ha d´anar a buscar el rot-buc i si l´itinerari és de corriols, pista ...

Gràcies
Narcís
narcistorroella@gmail.es

ANÒNYM ha dit...

Hola Narcis el plano i el track el penjarem aviat , pero esta molt ben senyalat amb marcas blancas lo millor es sortir del parc de Sant Salvador .
La propera setmana anirem penjan tota la info.
Visca l'anarquia i que tremolin els senglars!!!