BLOG DE ACTIVITATS I ANIMALADES ESPORTIVES INEXTREMIS, TOTALMENT PIRATES, ANÀRQUIQUES(TRAIL,KAIYAC MONTANYA, ESCALADA,CA-CO,ANIMALADES I CERVESAS....) EN RESUM FOTEM LO QUE NOS SURT DELS CULLONS....

diumenge, 31 de gener del 2010

LES TEVES ANIMALADES


Travessa de 6 dies desde l'oasis de m'harech (Punt G.P.S: 30N 45.587, 004W 33.807) a Merzuga. Una travessa pel desert on l'àigua és escassa i en pous a 6,7 metres de fondo. Vam acabar a les dunes de Merzuga. Tot una experiència!

Marc Capdevila.

Fes click per veure la foto.

dilluns, 25 de gener del 2010

14 FEBRER ENTRENAMENT DE CA-CO

14 DE FEBRER SORTIDA ENTRENAMENT DE CA-CO
(Sant Salvador -Farners)

Sortida 9mati plaça dels melons
Cal portar els pals.
Temps entrenament de 1h a 2h aprox.

dimecres, 20 de gener del 2010

CAMINES O CORRES? =CA-CO

QUE ES EL CA-CO?

El CA-CO és un esport anàrquic que no està regit per cap mena d' institució , federacions ni reglaments.
El CA – CO no es una cosa inventada per nosaltres, l’únic que hem fet és observar la natura i deixar de banda les tècniques tan estructurades d’altres modalitats.
La tècnica del CA-CO està inspirada en la manera de caminar, córrer i saltar dels animals de quatre potes. De fet els pals que utilitzem per portar-lo a cap no vénen a ser res més que una prolongació dels braços, com si fossin les potes anteriors de l’animal.
A base d’un estudi portat a cap amb l’ajuda d’un fisioterapeuta hem vist que el CA-CO es basa simplement en controlar la base de sustentació (punt d’equilibri) i la biomecànica (sincronització).
Voldríem agrair el suport de totes les persones que han volgut provar la tècnica i l’opinió rebuda per part de les mateixes i en especial al fisioterapeuta, Xavier Sabaté. Tot això ens ha ajudat a desenvolupar i corregir la tècnica d’un esport que esperem que a la llarga sigui beneficiós per a tots i amb el qual puguem gaudir de l’entorn tal i com fan els animals, sense reglaments ni lligams de cap mena!!!!.

Es fan servir molts tipus de tècniques des de el nòrdic walking , la tècnica muntanyera i el córrer, això sí sempe amb els pals. Farem servir una tècnica o l'altra en el moment que ho creiem més adequat.

Els pals els farem servir per ajudar-nos a progressar o de recolzament per saltar i per reduir l' impacte a les baixades.....

El CA-CO es fa servir en els trails i ultra fons per economitzar més l' esforç. També com a fitness ....recorreguts d' una hora o més per practicar tots el tipus de tècnica ..escales , tallats , salts, pujades..

A més a més en sectors més radicals com ara el freestyle(extrem pals) acrobàacies amb el pals.

En resum és un esport molt complert ja que es treballa més del 90% dels muscles del cos i és idoni per gaudir de la natura.

o sigui una forma de viure!!!



ES FARAN SORTIDES D'INICIACIÓ AL CA-CO, US TINDREM INFO

dimarts, 19 de gener del 2010

MAXACADES 2010

I REPTE ULTRA ,RUTA D'EN SERRALLONGA.
En memoria Francesc Pla
Data?
Hora sortida:4 mati davant ajuntament Santa Coloma de farners
Distancia:56km
(autosuficiéncia,non stop) totalmet pirata.
Aviat mes info : material obligatori...



II REPTE 4 JULIOL RONDA DE CARANÇÀ (Fontpedrosa)
18KM ,1625M de desnivell, alçada max 2625.
Cims: Puig Rodo, PuigGallines


III REPTE TRAIL ANDORRA travesa Ordino i la Massana

1 De agost 2010
Es fà el cim mes alt d 'Andorra (Coma Pedrosa 2942,6m )
20km, 2500 mts desnivell.